zondag 28 juni 2015

Sjaaltje erbij?


Speciaal voor de zomeravond die er misschien nog wel aan komen, haakte ik een driekhoekssjaal van een Japans diagram. De gebruikte draad is de Jaipur. In totaal haakte ik 3 bollen op. Nu maar hopen dat er snel een koper voor is.




 For those long summer nights I crocheted a triangle shawl. The pattern I use was a Japonese diagram. The treath I used, was the Jaipur from Katia. In total I use 3 skeins. I hope somebody buys it very soon.






Love, Tante Izzy Pin It Now!

zaterdag 20 juni 2015

Trots!

Antwerpen is deze week en weekend in de ban van de reuzen. Vooral oma reus maakt nogal wat los bij de Sinjoren. De dames van de breiclub van Dienstencentrum De Vrijgeweide maakt een lief dekentje voor oma die op dat moment aan het slapen was op het stadsschouwburgplein. Ik ben extra trots omdat De Vrijgeweide een van de dienstencentra is van het bedrijf waarvoor ik werk.



Love, Tante Izzy Pin It Now!

maandag 15 juni 2015

Summer is in the house


De zomer is in het land. Tijd voor blote voeten. Vind je dat een beetje te bloot, kan je altijd deze mooie voetversieringen maken. Het patroon kwam uit het Katia boek van vorige zomer. Ze zijn echt op een avondje klaar. Enkele vrijblijvende tips van mijn kant:
- Ik koos voor de capri print. Ik vond zelf dat die iets vergevingsgezinder is richting mijn haakfouten.
- Ik koos voor een 2,5 haak. 1,75 vind ik nog dun om een capridraad mee te haken.
- Omdat ik een hekel heb aan mekaar naaien, haakte ik de verschillende delen in mekaar. Scheelt weer naaiwerk.


Summer is upon us. Time for some barefoot action. If you find barefoot some what to bare, you can make this awesome feet things. The pattern is from the Katia book of last Summer. You can easily make them in one night. Some tips:
- I chose the capri print. I think it is some what more forgiving.
- I choose a hook 2,5 instead of the 1,75. 1,75 is way to small to crochet the capri with.
- Because I'm not a fan of sewing parts together. I crocheted everything together.
 
Love,
Tante Izzy Pin It Now!

maandag 8 juni 2015

We did it!


Judith op de markt

De afgelopen maanden breiden (en ook ene klein beetje haken) verschillende dames in de winkel van Miss Wings aan een mysterieus project. (Bijna) Niemand wist wat het moest worden. Iedereen breide een stukje van het grotere geheel. Elke week werd een tipje van de sluier gelicht door een clue en afgelopen vrijdag was er dan eindelijk de onthulling. We gaan breien voor de jarige Singelloop. Er worden beelden doorheen aangekleed in de kleuren van de jarige Singelloop. De breisters van Miss Wings kleedde het beeld op de Grote Markt in Breda aan.

Ik vind dat Judith er prachtig uitziet in het zomerzonnetje van haar kekke schoenen. Ik ben best een beetje trots op de door mij gehaakte schoenen  en schattige logo's.
Wil jij ook mee breien? Lees dan alle informatie op de website van Miss Wings 

zweetband
The last few months several ladies knitted (and a little bit of crochet) in the shop of Miss Wings on a mystery project. (Almost) Nobody knew what the endresult was going to be. Everybody knitted a piece of the puzzle. Every week we got a tip of the solution. This friday we had the showdown of the project. We are knitting for "Singelloop Breda". For the birthday of 'Singelloop' we're knitting clothes for several statues in Breda. The knitters of Miss Wings made clothes for Judith, the statue on "Grote Markt" in Breda.

I think that Judith looks beautiful in the summersun with her shoes and sweater. I very proud of the crocheted shoes and logo's I made.

gehaakte schoenen




Love, Tante Izzy Pin It Now!

zondag 7 juni 2015

Free Desktop of June

Fullsize  

Kersen doen mij denken aan het begin van de zomer. Als kind at ik ze met de kilo. Tja wat wil je met grootouders die een plantage hadden. Het patroon kwam van Lalylala cupcakeparty .

1368X768  
Cherries remind me of the beginning of the summer. As a kid I ate pounds of them. My grandparents had their own cherry trees where I could eat from. The pattern is from the Lalylala cupcake party.


1024X768

Love,
Tante Izzy Pin It Now!